fbpx

Onderhoud

BOVAG CARAVAN EN VOUWWAGEN ONDERHOUD

Met een gerust gevoel op vakantie met uw caravan, dit kan wanneer de caravan goed is onderhouden. Onderhoud van uw caravan is hiervoor noodzakelijk. Het moet nauwkeurig en deskundig worden uitgevoerd. Groen Caravans is een BOVAG en FOCWA erkend bedrijf voor het onderhoud aan uw caravan. Onze monteurs werken in een compleet uitgeruste werkplaats, met 4 caravanbruggen en een computergestuurde remmentestbank. Ook is ons bedrijf Bovag en Focwa gecertificeerd.

Het onderhoud gaat verder dan onze dealermerken (LMC, Sprite, Caravelair en Weinsberg). Wij verwelkomen graag ieder caravanmerk bij ons in de werkplaats.

 

Meer informatie

CAMPER OPBOUW

Groen Caravans heeft als kernproduct de caravan. Echter, zien wij de laatste jaren dat steeds meer camperklanten onze werkplaats weten te vinden. Deze campers komen voor onderhoud aan de camper opbouw of voor het monteren van camper accessoires. Benieuwd of Groen Caravans wat voor uw camper kan betekenen, neem gerust contact op.

Meer informatie

ONDERDELEN AANVRAAG

Op zoek naar originele onderdelen voor uw caravan of camper? Voorzie ons van zoveel mogelijk relevantie informatie over uw kampeermiddel, wij zullen voor het juiste onderdeel bestellen, leveren en indien nodig monteren.

Meer informatie