fbpx

Camper opbouw

LMC camper“Groen Caravans is gespecialiseerd in caravans. Echter, zien wij tegenwoordig steeds vaker dat camper eigenaren ons weten te vinden betreft het onderhoud of reparatie aan de camper opbouw.”

Onderhoudsbeurt camper € 220,-

Om de verkeersveiligheid te garanderen en de duurzaamheid van uw camper te verlengen is het noodzakelijk tijdig uw camper van een onderhoudsbeurt te voorzien. Een camper onderhoudsbeurt wordt bij Groen Caravans gedaan volgens de Bovag-richtlijnen.

Bij een Bovag-onderhoudsbeurt voor een camper wordt de camper op verschillende aspecten gecontroleerd. De algemene opbouw, het watersysteem, het gassysteem en de elektrische installatie wordt gecontroleerd. Ook wordt er een algemene vochtcontrole uitgevoerd.

Alle belangrijke controlepunten worden in een uitgebreid Bovag-formulier omschreven en de camper wordt voorzien van de bijbehorende Bovag-sticker.

Vochtmeting camper € 95,-

Vocht in uw camper is het laatste wat u wilt. Als vocht kan indringen in plaatsen als het dak, de wanden, de vloer of verbindingsdelen van uw camper kan dit leiden tot ernstige gevolgen zoals verrotting van houten delen in de constructie van uw camper.

Om geen risico te lopen op vochtschade is het aan te raden uw camper regelmatig te controleren op vocht, doormiddel van een vochtmeting. Deze vochtmeting wordt uitgevoerd middels de Bovag-richtlijnen en wordt vastgelegd op een uitgebreid Bovag-formulier.

Camperfabrikanten nemen op het gebied van vochtschade ook geen risico. Bij de aankoop van een nieuwe camper is een jaarlijkse vochtcontrole bij de dealer vaak verplicht om de waterdichtheidsgarantie te behouden.