fbpx

Over ons Subpagina's

ContactVacatures

Over ons

“Passie voor de caravan”

Vanaf zijn 16e werkte John Groen al mee in de zaak. Maar deze had in de loop der jaren al een paar metamorfoses doorgemaakt. De vader van John, Henk Groen, startte in 1961 midden in het dorp een autorijschool en garagebedrijf. Later kwam daar een benzinepomp bij.

Rond 1980 kwamen de eerste caravans in beeld. Deze bleken een gouden greep en het bedrijf verhuisde in 1995 naar de huidige locatie, om alle caravans op het terrein de ruimte te kunnen geven. Na 1995 werden er alleen nog caravans verkocht. John Groen nam het bedrijf toen samen met zijn vrouw over en stapte zijn vader er geleidelijk aan uit.

Groen Caravans heeft inmiddels een grote showroom met de nieuwe modellen en een kleine campingshop aan de voorkant van het bedrijf. Op het buitenterrein staan de gebruikte caravans en in een apart gedeelte de caravans voor reparatie. Achter de showroom bevindt zich een ruime werkplaats met vier bruggen, een computergestuurde remmentestbank en een wasplaats. Daarnaast zijn er nog twee hallen waar caravans in stalling staan.

Groen Caravans is een gemoedelijk familiebedrijf. Tijd en aandacht voor de klant zijn speerpunten, om samen met de klant op zoek te kunnen gaan naar de caravan die het beste bij de klant plast. Of dat nu een voor een nieuw mobiel vakantieverblijf is, een occasion of een huurcaravan om het caravanleven eens uit te proberen. Dankzij de no-nonsens aanpak zonder loze praatjes weten klanten vanuit het hele land Groen Caravans te vinden. Op het occasionplein staan gemiddeld vijftig caravans en in de showroom gemiddeld dertig nieuwe modellen, dus is er sprake van een zeer gevarieerd aanbod. Alle caravans worden uiteraard afgeleverd met BOVAG-garantie.

Auteur: Daarom Het Vechtdal

Sponsor in de spotlights
Onderstaande link geeft een leuke inkijk in het bedrijf en de geschiedenis ervan. Dit interview is gemaakt door de voetbalvereniging Union SV uit Nieuwleusen, waar Groen Caravans een trouwe sponsor is.

Bekijk hier het interview