fbpx

Voortenten & luifels Subpagina's

Caravan VoortentenLuifels

Voortenten en luifels

Bij Groen Caravans in Nieuwleusen kunt u terecht voor het aanschaffen van de juiste voortent of luifel. In de showroom in Nieuwleusen staan een aantal Doréma voortenten om te bezichtigen. Wij zoeken graag met u naar uw ideale product. Ook leveren wij de voortenten van Isabella en Ventura. Mocht het voortentenmerk wat u zoekt er niet tussen staan, neem gerust contact op om te vragen naar de mogelijkheden.

Groen Caravans kan een breed assortiment aan voortenten leveren, van een ‘budget’ voortent tot een voortent van wereldklasse. De voortent die u nodig heeft is afhankelijk van de manier waarop u deze gaat gebruiken, Groen Caravans adviseert u graag over het product die aan uw wensen en eisen voldoet. Niet alleen voor verkoop maar ook voor aanpassingen of reparaties kunt u met uw tent naar Groen Caravans.

Naast voortenten staan er in de showroom in Nieuwleusen ook een aantal caravans met een zak luifel en een cassette luifel. Dit geeft goed de verschillen weer en maakt het de luifel een tastbaar product. Zo staat er bij Groen Caravans een vaste luifel; Thule Omnistor 6300 cassette luifel en de etuiluifel; Thule Omnistor 1200 etui luifel op. Alle overige luifels van Thule Omnistor of overige merken zoals Fiamma zijn bij Groen Caravans leverbaar.

Ook als u opzoek bent naar een overjarig model, showmodel of een gebruikte tent of luifel bent u bij ons aan het goede adres.

Voor meer informatie over voortenten of luifels kunt u contact opnemen of bij ons langs komen in het prachtige Nieuwleusen!  Wilt u zeker zijn dat men u kan informeren over de voortenten en luifels, maak dan voorafgaande van uw bezoek een afspraak met een van onze verkoopmedewerkers.

Bekijk onze voortentenBekijk onze luifels