fbpx

Stalling

Caravanstalling

Groen Caravans biedt de mogelijkheid om uw caravan te stallen. Wij hebben onze eigen hallen waarin de caravan gestald staat. Deze hallen zijn afgesloten, waardoor de caravan droog en uit de zon staat. Wij zorgen ervoor de caravan in stalling komt nadat u hem heeft gebracht en zorgen dat hij weer buitenstaan als u de caravan weer komt ophalen.

Caravanstalling

Alles onder één dak

Naast stalling zorgt Groen Caravans ook voor onderhoud aan uw caravan. Dit onderhoud vindt plaats tijdens de stallingsperiode, zodat de caravan

vanaf maart klaar staat voor gebruik! Ook eventuele schades kunnen gedurende de wintermaanden worden gerepareerd en kunnen wij accessoires monteren aan uw caravan.

Ophalen en brengen

De caravan kan in de periode van maart tot en met oktober zo vaak worden opgehaald als dat u wilt, zonder extra kosten. Voor het ophalen dient u 2 werkdagen van te voren contact met ons op te nemen, dit kan per mail of telefoon. Gedurende de wintermaanden november, december, januari en februari is de stalling gesloten.

Als u de caravan komt ophalen staat deze buiten voor uw klaar. Wij zorgen ervoor dat de bandenspanning van de caravan in orde is, zodat u direct klaar bent voor vertrek. In overleg is het ook mogelijk om de caravan door ons te laten wassen voordat u de caravan ophaalt.

Beschikbaarheid

Momenteel is onze stalling vol.

Stallingsvoorwaarden

Stallingsvoorwaarden en prijzen 2020-2021