Caravans 2017

Sprite

De topserie van SPRITE is geheel vernieuwd.
Voor seizoen 2017 biedt de Cruzer SR een groot aantal noviteiten. Het nieuwe buitendesign met de prachtige voor- en achterzijde geeft bij de SPRITE de trend aan voor de komende jaren. Niet alleen mooi, maar ook innovatief met een front dat geheel uit polyester bestaat. Zowel de binnen- als de buitenzijde. De Cruzer SR heeft een nieuwe vloer met een polyester onderplaat zodat uw caravan ook op de onzichtbare plaatsen beschermd blijft. Ook bent u verzekerd van een lange levensduur door het Smart constructie systeem. Hierdoor is uw caravan zeer goed bestand tegen vocht.
De luxe van de Cruzer SR is nog steeds onovertroffen in de markt. Tevens biedt Sprite met de Alpine Sport alles wat een verwende kampeerder te wensen heeft. Deze reeks is uitgerust met een prachtig design wat niet ten koste gaat van gebruikersgemak of comfort. Kortom: de nieuwe Sprite staat voor zorgeloze vakanties.

Caravelair

Vol trots presenteren wij u de nieuwe collectie Caravelair caravans voor het seizoen 2017. Een assortiment waarin veel aandacht is besteed aan comfort, design en innovatie. Caravelair heeft ook in het nieuwe seizoen een ruim aanbod, of u nu met zijn tweeen kampeert of met een groot gezin. Bij Caravelair vindt u altijd de caravan van uw keuze, en dat voor een scherpe prijs

L.M.C.

Geen mens is als de andere, net zoals geen vakantiemoment hetzelfde is. Heel goed, want zo komen alle voordelen van onze LMC geheel tot hun recht. In het bijzonder het harmonische interieur. Door zijn exclusieve verschijning wordt dit waardevaste en “Sassenberger handwerk-vakmanschap”, al op het eerste gezicht herkend.

Beleef nu de typische flair van LMC en maak het tot uw gezellige middelpunt van uw volgende zomervakantie. Modellen 2017 Style, Vivo, Musica (Passion) en Maestro bij ons in de showroom

Oosterhulst 19 7711 BD Nieuwleusen

question mark

Stel uw vraag!

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!

Nu te boeken! Huurcaravans 2017

Voor een overzicht van de modellen en meer informatie over het huren van een caravan.
HUUR INFORMATIE

Share This