fbpx

Schadeherstel

Caravan/camper schade

Hoe vervelend schade aan uw caravan of camper ook is, gelukkig kan het in de meeste gevallen weer worden hersteld. Onze werkplaats is niet alleen geschikt voor caravan schade herstel maar ook voor camper schade herstel. Er zijn verschillende soorten schades die gedurende uw vakantie of op de oprit zijn ontstaan. Op de onderstaande pagina vindt u enkele voorbeelden van verschillende schades en hoe deze opgelost kunnen worden.

Reparatie methode’s

Schade foto

Wij zijn een caravan- en camper herstelbedrijf. Dit houdt in dat wij over de kennis en de materialen beschikken om uiteenlopende reparaties aan uw caravan of camper kunnen uitvoeren. Onze monteurs worden regelmatig bijgeschoold door de caravanfabrikanten zodat zij altijd beschikken over de nieuwste kennis en expertise op het gebied van reparaties aan uw caravan of camper.

Voor grote en kleine reparaties aan uw caravan of camper kunt u bij Groen Caravans terecht. Reparaties die wij uitvoeren zijn zeer uiteenlopend en gaan van bijvoorbeeld het herstel van een hagelschade naar het repareren van schade na een klapband. Ook voor interieurschade en vochtschade kunt u bij ons terecht.

Caravan Repair

Caravan Repair

Sommige kleine schades zoals tentstokdeukjes of andere kleine deukjes kunnen gerepareerd worden zonder dat er plaatwerk vervangen hoeft worden. Hiervoor zijn verschillende technieken die ook door verzekeringsmaatschappijen erkend worden. 1 van die technieken is Caravan Repair. Onze vakmensen beschikken over de techniek van Caravan Repair en kunnen deze kleine schades repareren. In veel gevallen wordt dit door uw verzekeringsmaatschappij vergoed.

Schade stappenplan

U heeft schade aan uw kampeervoertuig, wat moet u doen?

Stap 1. Vul indien nodig gezamenlijk het schadeformulier in en maak foto’s van de situatie.

Stap2. Neem contact op met uw verzekeringsmaatschappij. Hier kunt u de schade melden. vraag eventueel naar uw schadenummer en eigen risico.

Stap 3. Daarna kunt u contact opnemen met Groen Caravans. Dit kan telefonisch tijdens onze openingstijden op 0529-484400 en/of via email, info@groen-caravans.nl .

Stap 4. Wij zullen een afspraak maken voor expertise en/of reparatie van de schade aan uw caravan of camper. Vergeet niet het schadenummer en eventueel het polisnummer mee te nemen.

Stap 5. Na het brengen van uw caravan of camper zullen wij zorgen voor een beoordeling van de schade-expert.

Stap 6. Na goedkeuring zullen wij eventuele nodig materialen bestellen en over gaan op het herstel van de schade aan uw caravan of camper.

Geen eigen risico

Het eigen risico is een verplicht te betalen bedrag door de verzekerde in geval van schade. Verschillende verzekeringsmaatschappijen doen aan schadesturing, dit houdt in dat u in geval van schade naar een andere hersteller wordt gestuurd dan Groen Caravans. Bij schadesturing komt het eigen risico in nagenoeg alle gevallen te vervallen. Wij, Groen Caravans, willen u tegemoet komen als u voor ons kiest als schadehersteller. Wij zullen hiervoor uw eigen risico op onze rekening nemen. Voorwaarde is dat het schadebedrag boven de € 1.500,- (excl. BTW) moet zijn en dat het eigen risico niet hoger mag zijn dan € 150,-

 

Heeft u nog vragen over een schade aan uw kampeervoertuig of wilt u meer weten over de schadeafhandeling? Neem gerust contact met ons op.