fbpx

Voortenten & luifels Subpagina's

Caravan VoortentenLuifels

Caravan Voortenten

De voortenten die wij verkopen zijn van de voortentenmerken Doréma, Isabella en Ventura.

De demo voortenten modellen die in de showroom in Nieuwleusen opstaan zijn van het merk Doréma. Om u kennis te laten maken met Doréma voortenten is onderstaand een inleidend artikel over Doréma voortenten.

Doréma is sinds 1987, al bijna 30 jaar, de complete specialist in caravan-voortenten en luifels. Wij ontwerpen en produceren in eigen beheer topkwaliteit voortenten, frames en accessoires voor alle gangbare modellen caravans.

 Alle voortenten zijn gemaakt van de beste kwaliteitsmaterialen en met zorg verwerkt tot een duurzaam en gebruiks­vriendelijk kampeerproduct. Na een kritische eindcontrole door onze kwaliteitsmedewerkers worden alle tenten voorzien van het Doréma ­Kwaliteitscertificaat met 2 jaar garantie.

 Doréma maakt het u makkelijk de ideale voortent te kiezen die past bij uw gezin en de wijze waarop u uw vakanties wenst te besteden. Dit dankzij ons programma van riant royale voortenten tot supersnel op te zetten extra diepe luifels en lichtgewicht tenten. Bovendien bent u altijd verzekerd van optimaal montagegemak en de gegarandeerde duurzaamheid van een Nederlands kwaliteitsmerk.

 Een professioneel dealernetwerk met landelijke dekking staat u met raad en daad terzijde bij uw oriëntatie naar een nieuwe Doréma voortent.

 

Showmodellen voortenten

In de showroom in Nieuwleusen hebben wij de volgende voortenten opstaan als demo.

DORéMA MULTI NOVA

Luxe luifel/voortent met onbegrensde mogelijkheden.

Vanaf: € 1.169,-

BEKIJK DEZE VOORTENT

DORéMA GARDA 240 & 240 DE LUXE

Het model Garda biedt optimaal gebruiksgemak en verrassend veel ruimte voor een ongekend voordelige prijs.

Vanaf: € 1.319,-

BEKIJK DEZE VOORTENT

DORéMA ONYX 270

Doréma Onyx 270 met luifel

Het strakke design komt goed tot zijn recht in de moderne ronde vorm van de voortent.

Vanaf € 2.099,-

BEKIJK DEZE VOORTENT
 

Overige gangbare voortenten

De onderstaande modellen hebben wij niet opstaan als demo, maar onze ervaring leert dat dit erg populaire modellen zijn.

DORéMA MULTI NOVA EXCELLENT

Luxe luifel/voortent met onbegrensde mogelijkheden.

Vanaf € 1.239,-

BEKIJK DEZE VOORTENT

DORéMA SMARAGD 270

De nieuwe Smaragd 270 is dé perfecte mix van top design en maximale functionaliteit.

Vanaf € 1.759,-

BEKIJK DEZE VOORTENT


Voorraad demo / gebruikte voortenten

Groen Caravans beschikt over een grote voorraad gebruikte voortenten. Deze zijn allemaal afkomstig van een inruil caravan waar de nieuwe eigenaren een nieuwe of andere voortent of luifel bij hebben aangeschaft. Hierdoor is de voortent die bij deze betreffende caravan behoorde ‘over’ gebleven.

Heeft u vragen over de huidige voorraad gebruikte voortenten? Neem dan gerust contact op met Groen Caravans in Nieuwleusen.