fbpx

Coronavirus

Wij proberen middels preventieve maatregelen de verspreiding van het Coronavirus te beperken.

In deze onwennige periode zijn wij ‘gewoon’ open. Echter, nemen wij de richtlijnen van het RIVM serieus en verzoeken wij om u aan deze richtlijnen te houden als u bij ons binnen komt.

  • Bent u in een RIVM risicogebied geweest?  Heeft u last van koorts of klachten aan de luchtwegen? Dan verzoeken wij u vriendelijk op een ander moment ons bedrijf te bezoeken of neem telefonisch contact met ons op of stuur een mail.
  • Wij zullen de 1.5 meter afstand hanteren en geen handen schudden.
  • Onze werkplaats is alleen toegestaan voor ons eigen personeel.
  • Bij overdracht van de sleutels gelieve deze op de balie neer te leggen en overhandig deze niet aan onze medewerkers.
  • Wij blijven caravans afleveren aan onze klanten, alleen op een andere manier dan dat u van ons gewend bent.
  • Wij vragen u om betalingen zoveel mogelijk per pin of direct per bank te betalen zodat wij niet meer met contant geld in aanraking komen.
  • Aangepaste openingstijden!

Coronavirus

Wij stellen onze klant centraal, maar in deze periode is dit een uitdaging geworden. Het personeel van Groen Caravans zal er alles aan doen om uw caravan of camper goed te repareren en te onderhouden en u tijdens een verkoopgesprek goed te informeren.

 

Update 14-4-2020

Wij hebben vanaf heden een haal en breng service voor uw caravan! Wilt/kunt u de deur niet uit wegens het Corona virus, maar wilt u de caravan wel de nodige onderhoud geven? Dan is dit de oplossing, wij halen en brengen uw caravan kosteloos binnen een straal van 25 km vanaf Nieuwleusen. Staat uw caravan buiten deze afstand? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden. Middels deze haal en breng service zorgen wij ervoor dat uw caravan vakantie klaar is, voor het moment dat er weer gekampeerd kan worden.

Haal en breng service

 

Update 28-4-2020

Diverse campings hebben groen licht gekregen om weer open te gaan. Dit is natuurlijk super goed nieuws! Om te zorgen dat iedereen gezond en met een goed onderhouden caravan op vakantie kan, is het van belang dat wij tijdig een afspraak voor uw caravan kunnen inplannen. Momenteel kunt u nog gebruik maken van onze beschikbare werkplaatscapaciteit.

Om de huidige positieve nieuwtjes te vieren hebben wij een aantal leuke acties! Deze acties zijn beperkt geldig dus wacht niet te lang. Klik hier voor de actiepagina.

 

Update 6-5-2020

Het wordt steeds gewoner om weer in deze tijd met elkaar om te gaan. Ook houdt men zich goed aan de afgesproken regels. Om u en onszelf dagelijks nog even extra aan deze regels te helpen herinneren, hebben wij door het bedrijf heen zwart/geel lint geplakt. Dit lint is op 1.5 meter van bijvoorbeeld onze balie. Wij vragen u daarom ook om hier netjes achter de blijven.

 

Wilt u weten hoe wij voor u in deze situatie iets kunnen betekenen, neem gerust contact met ons op.
T: 0529-484400
E: Info@groen-caravans.nl

Let goed op elkaar in deze onwennige tijden!

Het team van Groen Caravans Nieuwleusen