fbpx

Fietsendrager

Fietsendrager voor caravan en camper

Om uw fietsen mee te nemen op vakantie is een fietsendrager van essentieel belang. Met de opkomst van elektrische fietsen, die gemiddeld zwaarder zijn dan een reguliere fiets, is het van belang voor de juiste fietsendrager te kiezen. Er zijn verschillende soorten fietsendragers, zo zijn er fietsendragers die op de achterwand gemonteerd worden, maar ook zogenaamde disseldragers. Deze worden op de dissel van de caravan gemonteerd. Merken van fietsendragers die wij veelal monteren zijn onder andere; Thule, Fiamma en Enduro.

  • Fietsendrager op de dissel

Een fietsendrager die op de dissel van de caravan gemonteerd word is deels kantelbaar of uitschuifbaar. Hierdoor kunt u in de meeste gevallen bij de disselbak van de caravan.

  • Fietsendrager op de achterwand

Fietsendrager die op de achterwand gemonteerd worden zijn er in vele soorten en maten. Zo zijn er vrij standaard modellen, verzwaarde modellen, maar ook fietsendragers waarbij je de rails met een slinger kunt laten zakken.

Wij adviseren u graag en vrijblijvend over fietsendragers.

 

Special!

 

De Groen Fietsdrager

 

De Engelse caravans hebben als kenmerk dat zij een korte dissel hebben met een mooie disselboomafdekking. Echter, zorgt dit ervoor dat er geen standaard fietsendrager voorop de caravan kan. In de huidige tijd met elektrische fietsen, kan de caravan in onbalans komen door twee fietsen achterop de caravan te plaatsen. Als oplossing hiervoor is de Groen Fietsdrager! Deze fietsdrager past op zowel de nieuwe als oude Sprite modellen.

Deze fietsdrager is geschikt voor:
– Eén fiets
– E-Bike
– Korte caravandissel
– Disselboomafdekking
– Engelse caravanmerken

  • Sprite
  • Elddis
  • Swift

 

Deze fietsdrager kost € 375,-.
De prijs incl. montage is € 425,-.
Zelf monteren van deze fietsdrager is ook mogelijk, u kunt het ophalen of versturen (€ 20,- verzend- en verpakkingskosten).