Opruiming demo modellen

 

Grote opruiming! De onderstaande demo voortenten voor scherpe prijzen aangeboden!

Bij interesse neem contact op per telefoon of e-mail. De voortenten staan momenteel nog op in de showroom, dus ze zijn nog te zien.

DORÉMA MONACO AIR ALL SEASON
Van € 1624,- voor € 1139,-

Met de Monaco Air All Season ontstaat er een nieuwe generatie opblaasbare voortenten. Hier komt ons Easy Air Frame System (EAF) optimaal tot zijn recht. Intrekken, oppompen en klaar is Kees. De Monaco Air is voorzien van opblaasbare luchtslangen, welke onderling met elkaar zijn verbonden. Hierdoor is deze voortent via één centraal opblaaspunt aan de voorzijde van de tent op te bouwen. De Monaco Air is ideaal in gebruik en stabiel onder alle weersomstandigheden. Al deze voordelen nu in één voortent voor de gehele lengte van de caravan. Een innovatieve ontwikkeling richting het kamperen van de toekomst.
 
Maat: 12
Omloop: 925-950 cm
Kleur: Antraciet / grijs
 

DORÉMA STARCAMP TOSCANE
Van € 969,- voor € 729,-

Multifunctionele luifel/voortent met ongekende mogelijkheden. De Toscane is een combinatie van luifel en voortent. Snel op te zetten als luifel en daarna eenvoudig uit te breiden tot een complete voortent. Deze luifel/voortent wordt standaard geleverd met een lichtgewicht aluminium frame en een set gordijnen.
 
Maat: 13
Omloop: 950-975 cm
Kleur: Blauw

ISABELLA VENTURA PACIFIC 250
Van € 1515,- voor € 1060,-

De Pacific 250 in stijlvolle grijstinten is eenvoudig qua opzet en daardoor bijzonder makkelijk voor op reis. Het materiaal is licht van gewicht en ook nog eens makkelijk schoon te houden door de uitwendige coating. Als je tijd wilt besparen bij het kamperen, is de Pacific 250 echt iets voor jou. Alle delen zijn neerrolbaar en uitneembaar, hierdoor kan de Pacific 250 op warme dagen tevens gebruikt worden als zonneluifel.
Deze voortent is voorzien van het lichte IXL-glasvezelframe.
 
Omloop: 936-960 cm
Kleur: Antraciet / Grijs
question mark

Stel uw vraag!

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!

Share This