Opruiming demo modellen

 

Wegens het einde van het jaar worden de onderstaande demo voortenten voor scherpe prijzen aangeboden!

Bij interesse neem contact op per telefoon of e-mail. De voortenten staan momenteel nog op in de showroom, dus ze zijn nog te zien.

MONACO AIR ALL SEASON
Van € 1624,- voor € 1139,-

Met de Monaco Air All Season ontstaat er een nieuwe generatie opblaasbare voortenten. Hier komt ons Easy Air Frame System (EAF) optimaal tot zijn recht. Intrekken, oppompen en klaar is Kees. De Monaco Air is voorzien van opblaasbare luchtslangen, welke onderling met elkaar zijn verbonden. Hierdoor is deze voortent via één centraal opblaaspunt aan de voorzijde van de tent op te bouwen. De Monaco Air is ideaal in gebruik en stabiel onder alle weersomstandigheden. Al deze voordelen nu in één voortent voor de gehele lengte van de caravan. Een innovatieve ontwikkeling richting het kamperen van de toekomst.
Maat: 12
Omloop: 925-950 cm
Kleur: Antraciet / grijs

Multi Nova
Van € 919,- voor € 649,-

Luxe luifel/voortent met onbegrensde mogelijkheden.
Licht in gewicht, snel op te zetten, kortom ideaal voor mensen die veel reizen. Snel op te zetten als luifel en daarna eenvoudig uit te breiden tot een complete voortent. Deze luifel/voortent, met een diepte van 240 cm, is gemaakt van het bekende Ten Cate All Season tentdoek en wordt standaard geleverd met het unieke, snel opzetbare, aluminium EasyGrip Quick System frame. Alle wanden zijn naar wens in­ en uitritsbaar. De voorwand van de Multi Nova heeft één deur in de voorwand. Door één deur gesloten te laten, afhankelijk van de plaats van de deur van de caravan, creëert u aan één kant een ruime zithoek. Het model is standaard geleverd met een lichtgewicht aluminum frame.
Maat: 9
Omloop: 850-875 cm
Kleur: Blauw / Grijs

OCTAVIA
Van € 999,- voor € 699,-

Het succesvolle model Octavia is ontwikkeld om de futuristische designs van de nieuwste caravans te onderstrepen. Geheel gemaakt van het sterke Ten Cate All Season tentdoek biedt dit model een lange levensduur en een perfecte pasvorm. Op speciaal verzoek van vele relaties heeft Doréma voor de designtent Octavia een speciale voortentluifel ontwikkeld, waardoor de futuristische look van de Octavia, ook bij gebruik van een voortentluifel, behouden blijft.
Maat: 9
Omloop: 850-875 cm
Kleur: Antraciet / Grijs

question mark

Stel uw vraag!

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!

Share This