fbpx

Zak luifel

Een relatief goedkope en makkelijke oplossing voor een luifel aan uw caravan is de Thule of Fiamma zak luifel. Deze luifels zitten opgerold in een etui dat in de tentrail, aan de caravan hangt. Dit heeft als voordeel dat u op de camping niet meer de luifel door de tentrail hoeft te halen. Dit etui is middels een grote rits open te maken, waardoor de luifel uitgerold kan worden. Binnen twee minuten na aankomst op de camping, kunt u door deze etui luifel al in de schaduw zitten. Als u wat kleiner bent is het verstandig een trapje mee te nemen!

Gebruikte caravan zak luifels

Groen Caravans beschikt over een grote voorraad gebruikte luifels. Deze zijn allemaal afkomstig van een inruil caravan waar de nieuwe eigenaren een nieuwe of andere voortent of luifel bij hebben aangeschaft. Hierdoor is de luifel die bij deze betreffende caravan behoorde ‘over’ gebleven. Klik op de onderstaande lijst om deze huidige voorraad te zien.
Heeft u vragen over de huidige voorraad gebruikte luifels? Neem dan gerust contact op met Groen Caravans in Nieuwleusen.

THULE OMNISTOR 1200 ZAK LUIFEL

De Thule Ominstor 1200 is een etui luifel in 11 lengtes tussen 2.30 m en 5.50 m met een uitval van maximaal 2.50 m. Eenvoudig en snel op te zetten. De etui luifel zit opgeborgen in een PVC-hoes met een aangenaaide pees die eenvoudig in de caravanrail wordt geschoven. Open de hoes en rol de
BEKIJK DEZE LUIFEL

FIAMMA CARAVANSTORE/XL ZAK LUIFEL

Eenvoudig in gebruik. Een stevige en lichtgewicht zakluifel met handmatige opening. De enige luifel voor caravans en minivans met rolbuis die zowel onderhands als bovenhands kreukloos oprolbaar is. Nog meer schaduw, verlenging verhoogd tot 250 cm. Fiamma actualiseert de CaravanStore en brengt de uitbreiding van de luifeldoek tot 250 cm vanaf de 280 versie. Vergeleken
BEKIJK DEZE LUIFEL