fbpx

Thule Omnistor 6300

Universele dakluifel met een eigentijds ontwerp.

De Thule Omnistor 6300 dakluifel is verkrijgbaar in 9 lengtes tussen 2.60 m en 5.00 m, met een maximum uitval van 2.50 m. De luifel cassette is verkrijgbaar in de kleuren: geanodiseerd, wit en antraciet.

De Thule cassette luifel is handmatig of met motor te bedienen.
Dankzij de optionele 12 VDC motor met drukknop kunt u luifellengtes vanaf 3.00 m zonder enige moeite bedienen. De motor kan achteraf nog geplaatst worden op een manuele Thule Omnistor 6300 luifel (+ 1kg)

Perfecte doekspanning
Stevige knikarmen met gepatenteerde spanarmen zorgen voor een perfecte doekspanning en verhogen de windweerstand. De gepatenteerde spanramen zijn standaard geïntegreerd voor luifellengtes vanaf 3.75 m en zijn optioneel voor de korte cassette luifellengtes.

Eigenschappen Thule 6300
  • Uitval tot 2,50 m om uw persoonlijke ruimte uit te breiden en u tegen zon en regen te beschermen;
  • Gebruikersvriendelijk Quick Lock-systeem voor het eenvoudig opzetten en aanpassen van de steunpoten;
  • Als u de hoek naar uw wens opstelt, kan de luifel ook geopend en gesloten worden als de schuifdeur van uw busje openstaat;
  • Voorlijst met regengoot, om het reinigen nog te vereenvoudigen;
  • De keuze voor een luifel die op het dak van een caravan wordt gemonteerd, is de perfecte manier om de caravanrail vrij te houden voor gebruik voor andere doeleinden, bv. een voortent;
  • In verschillende lengtes, cassette- en doekkleuren leverbaar.

Meerprijs voor een antraciet gekleurde cassette is € 25,-.

Bent u benieuwd als deze Thule Omnistor 6300 cassette luifel wat voor u is? Neem dan contact op met Groen Caravans of komt langs in de showroom in Nieuwleusen. Hier kunt u de Thule Omnistor 6300 cassette luifel bekijken en u eventueel laten adviseren. Het team van Groen Caravans zoekt graag met u naar de juiste cassette luifel voor u.

Vanaf € 1.064,-