Werkplaats

Werkplaats

De werkplaats is een essentieel onderdeel van het bedrijf. De kennis van de technische mensen gaat ver omdat met uiteenlopende materialen en technieken gewerkt moet worden. Ons bedrijf is Bovag en Focwa gecertificeerd. U kunt op verschillende momenten contact hebben met onze werkplaats. Ongezien gebeurt dat al na aankoop, nieuwe caravans worden namelijk afleveringsklaar gemaakt. Speciale wensen van kopers worden voldaan en accessoires worden aangebracht. Als u een occasion koopt wordt deze ook door onze technici gecontroleerd. Werkplaats
Reparatie
De werkplaats speelt verder een cruciale rol bij reparaties. Bijvoorbeeld bij een beschadigd neuswiel of koppeling. Als verkeerslichten weigeren wordt dat hersteld. Ook vinden reparaties in het interieur plaats, bijvoorbeeld aan een kachel, koelkast of … een defecte kraan.

Aanpassen en aanbrengen van nieuwe voorzieningen
Het is niet zo, dat de werkplaats de klanten alleen ziet als er iets stuk is. Soms worden vrij ingrijpende voorzieningen getroffen. Steeds vaker laat men de caravan aanpassen aan haar/zijn eigen wensen.

Schadeafhandeling
Een caravan kan schade oplopen. Daarbij hoeft niet meteen aan het allerergste gedacht te worden. Hierbij kun je denken aan een krassende boomtak of een opspringende steen. Het over het hoofd zien van een klein paaltje kan soms grote gevolgen hebben. Gelukkig lang niet altijd zo groot dat de vakantie onderbroken moet worden. Toch leiden ook zulke ongewilde botsingen met moeder de natuur of verkeersobstakels tot schade.

Het kan ook erger: Een dak vol hagelschade of een schade aan de zijpaneel door een fietsstuur.

Mocht de pech toeslaan, dan adviseert Focwa een professioneel schadeherstelbedrijf. Neem in dat geval contact op met onze technische afdeling.

Oosterhulst 19 7711 BD Nieuwleusen

question mark

Stel uw vraag!

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!

Nu te boeken! Huurcaravans 2017

Voor een overzicht van de modellen en meer informatie over het huren van een caravan.
HUUR INFORMATIE

Share This