Caravan onderhoud

 

Caravan en vouwwagen onderhoud

“Met goed onderhoud, gaat uw caravan langer mee!”

Met een gerust gevoel op vakantie met uw caravan, dit kan wanneer de caravan goed is onderhouden. Onderhoud van uw caravan is hiervoor noodzakelijk. Het moet nauwkeurig en deskundig worden uitgevoerd. Groen Caravans is een BOVAG en FOCWA erkend bedrijf voor het onderhoud aan uw caravan. Onze monteurs werken in een compleet uitgeruste werkplaats, met 4 caravanbruggen en een computergestuurde remmentestbank. Ook is ons bedrijf Bovag en Focwa gecertificeerd.

Het onderhoud gaat verder dan onze dealermerken (LMC, Sprite, Caravelair). Wij verwelkomen graag ieder caravanmerk bij ons in de werkplaats.

 

Camper opbouw onderhoud

Groen Caravans heeft als kernproduct de caravan. Echter, zien wij de laatste jaren dat steeds meer camperklanten onze werkplaats weten te vinden. Deze campers komen voor onderhoud aan de camper opbouw of voor het monteren van camper accessoires. Benieuwd of Groen Caravans wat voor uw camper kan betekenen, neem gerust contact op.

 

Caravan accessoires

Ook voor het monteren van caravanaccessoires zoals caravan movers, cassette luifels, etui luifels, fietsendragers en airco’s kunt u bij Groen Caravans terecht. Voor iedere caravan of camper vinden wij het geschikte product!

 

Schade herstel

Hoe vervelend het ook is, schade aan de caravan kan iedereen overkomen. Of het interieurschade, hagelschade of vochtschade is, u wilt dit afgehandeld hebben. Groen Caravans kan uw schade caravan repareren. Ook schades aan de opbouw van een camper kan Groen Caravans herstellen. Hierbij wordt er samen gewerkt met diverse verzekeringsmaatschappijen.

question mark

Stel uw vraag!

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!

Share This