fbpx

2021 modellen

Wij presenteren u de 2021 modellen van de merken LMC, Caravelair, Sprite en vanaf dit jaar ook een uitgebreid assortiment Weinsberg caravans in de showroom staan!

Wat is nieuw?

LMC heeft haar erg populaire Comfort serie vernieuwd middels een lichter kleur aanrechtblad. LMC kent haar 65 jarig jubileum, deze wordt gevierd middels een jubileum model, de LMC Style 493K.

Caravelair heeft de Titanium serie uitgebreid middels 2 nieuwe modellen in de Titanium uitvoering te maken. Ook de Alba serie is uitgebreid. Zo is er de nieuwe Caravelair Alba 472, deze caravan is voorzien van enkele bedden.

Sprite heeft haar modellen een frisse look gegevens middels een nieuwe striping en heeft haar modellen weer uitgerust met Smart++.

Weinsberg heeft de populaire Hot Editie uitgebreid van 2 naar maar liefst 6 modellen. Een ander nieuwtje is de CaraCito serie binnen Weinsberg. Deze serie zijn licht gewicht caravans die standaard geleverd worden als gasloze caravan, is dit niet wat u zoekt dan kan de caravan ook met een gaspakket worden geleverd.

 

De onderstaande 2021 modellen staan al bij ons in de showroom.
Heeft u vragen over een bepaald model of wilt u meer informatie ontvangen over de 2021 modellen, neem gerust contact met ons op.